Forever Young Festival

July 04, 2019 197 keer bekeken

Start

2019-08-21 at 10:00

End

2019-08-21 at 22:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Esplanade, 1315 Almere, Nederland

Op 21 augustus wordt het Forever Young Festival weer gevierd in Almere. De editie van dit jaar staat in het teken van het terugdringen van eenzaamheid, met in het bijzonder de ‘zomereenzaamheid’. Onder de 3,1 miljoen senioren is ruim 50% eenzaam. Voor ouderen is de zomerperiode juist extra eenzaam. Familie, vrienden, buren en kennissen zijn druk met vakantie, terrasjes en dagjes uit.  

Samen met Henk Krol, partijleider van 50-plus, zet Forever Young Festival zich deze zomer in om zomereenzaamheid terug te dringen, maar vooral ook bespreekbaar te maken. Niet voor niets is Forever Young Festival aangesloten bij de Coalitie tegen Eenzaamheid van VWS en wordt het festival door die coalitie ook als succesvol voorbeeld gezien.

21 augustus komen zo'n 10.000 senioren naar Almere om samen plezier te maken, te genieten en feest te vieren. Er zijn verschillende podia met muziek, theater, cabaret en dans. Ook vindt je er een kermis, workshops en allerlei kraampjes met snuisterijen en zorginnovaties. Ook partners CinnovateVegro en Zorgfix zijn sponsors op het Forever Young Festival.

Forever Young Festival bouwt aan het grootste senioren netwerken van Nederland. Makkelijk contact maken met leeftijdsgenoten, veel activiteiten en nieuwe herinneringen maken. Alles om de strijd aan te gaan met zomereenzaamheid.